Завтра львів'ян кличуть на концерт «Прокидання» з Міськом Барбарою

2001 0
Долучитися до концерту можна буде о 10:00 на сайті, ютуб-каналі та фейсбук-сторінці Tvoemisto.tv.
Фото: rock.kiev.ua

Фото: rock.kiev.ua

На початку травня львів’яни звикли прокидатися разом на фестивалі «Флюгери Львова». Це «Прокидання», яке щороку відбувалось у дворику Ратуші, цього року буде особливим, оскільки через карантин усі масові заходи скасовані.

Tvoemisto.tv у співпраці з харківським «Накипіло» проведе онлайн-концерт «Прокидання з Міськом Барбарою». Це подарунок львів’янам на День міста та продовження старої традиції, коли концерт відбувався вранці, а не ввечері. Місько Барбара виконає як хіти «Мертвого півня», які неодноразово звучали у центрі Львова, так і абсолютно нові пісні. На концерті також буде композитор Юрко Єфремов, із яким працює Місько Барбара.

«Я страшенно скучив за "Прокиданнями". Це був чудовий і дуже успішний проєкт, який ми вигадали з Мареком (Іващишиним – ред.). Зараз це звучить смішно, але тоді ніхто не вірив, що хтось прийде на рок-концерт уранці. Але всі прийшли. І щороку приходило все більше і більше публіки. Це щороку було справжнє свято. А також чудовий приклад співпраці міста, громадської організації та митців. Я дуже вдячний усім, хто це свято організовував, творив та відвідував. Шкода, що цього разу ми не побачимося "наживо", але можна буде підспівувати і танцювати в піжамах і ніхто не побачить, який саме алкоголь ви п‘єте з 10.00 ранку», – розповів Tvoemisto.tv Місько Барбара.

Концерт відбудеться у неділю, 10 травня, о 10:00 на сайтіютуб-каналі та фейсбук-сторінці Tvoemisto.tv. Запрошуємо! Вхід – вільний. Із нас – концерт, із вас – добрий настрій!

Місько Барбара – співзасновник гурту «Мертвий півень», що виник у Львові у 1989 році. Однією з найупізнаваніших рис гурту стали пісні на вірші відомих українських поетів. За 30 років існування гурту через нього пройшло близько 20 музикантів. Місько Барбара також паралельно грає у харківському театрі «Арабески».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!