Недільна збірка Нand Мade. У Львові збиратимуть допомогу для військових

3582 0
В неділю, 19-го лютого, о 13:00 на площі Галицькій біля пам'ятника Королю Данилу та біля Гарнізонного храму св. апостолів Петра і Павла проведуть «Недільну волонтерську збірку Нand Мade»
фото: Oksana Mazar/facebook.com

фото: Oksana Mazar/facebook.com

Hand Made по-львівськи для Армії руками волонтерів збирає кошти на матеріали для виготовлення військового спорядження та «сухих» борщів таких необхідних військовим на передовій, - йдеться на сторінці волонтерів у Фейсбуці. 

Польова кухня  на площі Галицькій під керівництвом Сашка Гайналя для усіх охочих зготує вершкову курячу зупу зі зеленим горошком та картопляними кльоцками.

Волонтери також чекатимуть доброчинців біля Гарнізонного храму Петра і Павла з домашньою випічкою, кавою та чаєм. Крім того, на «збірці» можна буде придбати оригінальні сувеніри ручної роботи.

Читайте також: У Львові вшанують пам’ять Героїв Небесної Сотні. Програма заходів

Усі виручені кошти підуть на матеріали для маскувальних сіток, маскхалатів, рукавиць, балаклав та іншого спорядження, що виготовляється для «Армії руками волонтерів».

Опублікувала Марічка Мишок
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!