Завтра у Львові – посилено охорону

2388 0
Львівські правоохоронці готові забезпечити громадський порядок під час урочистого відкриття пам'ятника Митрополиту Андрею Шептицькому.

Для охорони громадського порядку у Львові, 29 липня, під час відкриття пам’ятника Андрею Шептицькому та урочистостей з нагоди 150-річчя митрополита, буде залучено більше тисячі працівників міліції.

З нагоди урочистостей Львів відвідає Президент України Петро Порошенко, а також кілька тисяч паломників з різних країн світу. У зв’язку з цим в організацію руху транспорту у місті будуть внесені зміни. На деяких перехрестях міста регулювання руху транспорту здійснюватимуть інспектори-регулювальники.

Організатори заходів звертаються до львів’ян та гостей міста з проханням з розумінням ставитись до тимчасових незручностей та ретельніше планувати маршрути своїх поїздок, особливо коли йдеться про центральну частину міста, вулиці Городоцьку та Степана Бандери. Львівські правоохоронці з 28 липня і до завершення урочистостей переведені на посилений варіант несення служби.


Джерело: прес-служба ГУМВС України у Львівській області


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!