Політична реклама

Завтра львів'ян запрошують на благодійну баню та вечірку

1603 0
14 лютого турклуб «Манівці», ОУМ «Спадщина» та “HR-кав’ярна” запрошують львів’ян на Погулянку на святкування Дня усіх закоханих. Вечір обіцяє бути гарячим, адже родзинкою свята буде «вогняна частина» - масовий запуск небесних ліхтариків та фаєр-шоу у поєднанні з дискотекою. Про це повідомили організатори.

Окрім цього, учасники матимуть змогу приєднатись до ігор та забав, взяти участь у безкоштовних майстер-класах зі слеклайну, скелелазіння, сумо, латиноамериканських танців, якщо захоплять ковзани – покататись на безкоштовній ковзанці, а також попаритись у туристичній бані (ця викладена на березі озера пічка з річкового каміння, розпалена дровами, накривається спеціальним тентом та поливається напарами з трав та супроводжується купанням в ополонці). З огляду на велику популярність бані та обмежену її місткість організатори просять бажаючих попередньо зголоситись телефоном.

Свято має не лише розважальну, а й благодійну мету – усі зібрані кошти будуть переказані на лікування Остапа Соломійчука (діагноз: негоджкінська лімфома високого ступеня злоякісності з великих В-клітин IVБ ст.). 

Детальна інформація на сайті http://manivci.org/den-valentyna-na-pohulyantsi або за тел. (097) 9185132 та (093) 093 8439777 Тарас Білошицький
 
Програма свята:
 
з 18:00-20:30         ігри і забави, безкоштовні майстер-класи зі слеклайну, скелелазіння, сумо, латиноамериканських танців, ковзанка
20:30                      запуск небесних ліхтарів, вартість участі 30 грн.
21:00                      фаєр-шоу вiд команд "IGNIS MAGES" та "GREEN FIRE" та дискотека
туристична баня (вартість участі - 50 грн., обов’язкове попереднє зголошення за тел. 0971833154 або 0932580100 (Павло Кротюк)

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!