Завтра львів’ян запрошують на громадські слухання щодо конгрес-центру

1671 0
У понеділок, 4 квітня, відбудеться громадське слухання щодо врахування громадських інтересів при проектуванні конгрес-центру у Львові на вул. Стрийській – кільцевій дорозі. Львів’ян запрошують долучатися.
фото: zeleneet.com

фото: zeleneet.com

Слухання відбудеться у Першій Львівській медіатеці (вул. Мулярська, 2а). Початок о 17:00 год.

Нагадаємо, що на сесії 30 грудня 2015 року депутати Львівської міської ради надали ЛКП «Агенція з підготовки подій» дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Стрийській – кільцевій дорозі для будівництва багатофункціонального комплексу (конгрес-центру та виставкового залу).

Читайте також: Ділові амбіції Львова. Як у місті збудувати прибутковий конгрес-хол?

Ініціатор обговорення – ЛКП «Агенція з підготовки подій». Обговорення відбудеться у рамках підготовки конкурсних торгів на виготовлення ТЕО (техніко-економічного обґрунтування) конгрес-центру.

Довідка. Конгрес-центр – це багатофункціональний комплекс, який дозволяє проводити масштабні події кількістю понад 1000 учасників. Конгрес-центр може використовуватися як для проведення ділових подій (конгреси, конференції, виставки, семінари), так і для культурних (фестивалі, концерти).

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!