Політична реклама

Завтра львів'ян запрошують на вечір інструментальних концертів

1206 0
У середу, 25 грудня, о 19.00 годині в залі Львівської обласної філармонії звучатимуть скрипкові та віолончельний концерти геніїв романтичної та неоромантичної музики.

Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

«25 грудня прозвучить віолончельний концерт Едварда Елґара, написаний після Першої світової війни, сповнений елегійної трагічності, скрипковий концерт Йоганнеса Брамса, який у своїх творах поєднував музичну мову романтизму із класицистичним тяжінням до збалансованості, виваженості форми й бароковими поліфонічними прийомами письма та концерт для скрипки Макса Бруха», - розповіли у Львівській обласній філармонії.

Скрипкові концерти титанів німецького романтизму прозвучать у виконанні українсько-французького скрипаля Олександра Брусіловського.

Акомпонуватиме солістам Симфонічний оркестр Оперної студії Львівської національної музичної академії ім. М. В. Лисенка під батутою Юрія Бервецького.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!