Завтра львів’ян запрошують здати відпрацьовані лампи

1904 0
21 січня львів’яни зможуть принести та безкоштовно здати на утилізацію відпрацьовані люмінесцентні лампи та великогабаритну техніку, що утворилася в побуті. Про це інформують у прес-службі міськради.
фото: city-service.lviv.ua

фото: city-service.lviv.ua

Для цього на вулиці Університетській (біля пам’ятника Івану Франку) розмістять мобільні пункти: збір ламп здійснюватимуть з 8:30 до 14:00 год, збір техніки – з 8:30 до 16:00 год. Окрім цього, техніку також можна здати у постійно діючому стаціонарному пункті за адресою: вулиця Угорська, 14, ФОП Дубровська М. М. (магазин «АТАС»).

Відпрацьовані люмінесцентні лампи є небезпечними відходами, які містять важкі метали, тому наполегливо просимо зберігати, транспортувати та здавати лампи в упаковках виробника, чи іншій безпечній тарі,  – зазначають у міському управлінні екології

Читайте також: У Львові запустили першу в Україні лінію з переробки ртутних ламп

Нагадаємо, збір люмінесцентних ламп і техніки здійснюють у рамках реалізації комплексної муніципальної програми поводження з відходами побутового електронного та електричного устаткування у Львові на 2013-2017 рр, затвердженої ухвалою ЛМР.

Додаткова інформація – за тел. 297-59-82 (управління екології Львівської міської ради; Палюх Тетяна Борисівна).

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!