Завтра львів'яни їхатимуть на роботу велосипедами

1856 0
Завтра, 18 червня, в рамках Європейського тижня сталої енергетики, у місті відбудеться літній День «Велосипедом на роботу». О 8:00 годині охочих доєднатись до відзначення Дня, чекатимуть на площі Ринок біля фонтану «Нептун» для спільного велосніданку.
фото: facebook.com/velolviv

фото: facebook.com/velolviv

«День Велосипедом на роботу» – це свято, що популяризує використання велосипеда як щоденного транспорту та звертає увагу на необхідність створення зручної велоінфраструктури та умов на робочих місцях для тих, хто обирає цей спосіб пересування містом, інформує прес-служба міськради.

Це вже третій велосипедний день у Львові. Як зазначають організатори події, ця акція вже неодноразово відбувалась у Києві, і тепер до неї приєднуються інші міста України, серед яких – і Львів. До заходу запрошують як тих, хто їздить велосипедом на роботу регулярно, так і тих, хто хоче спробувати вперше.

Нагадаємо, львів’яни вже їздили «Велосипедом на роботу» взимку та навесні.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!