Завтра львів’яни можуть зустрітися з чемпіонкою світу Марією Музичук

1525 0
Львівщина чекає на повернення чемпіонки світу із шахів Марії Музичук. Дівчина повернеться на батьківщину у вівторок, 7 квітня.
фото: vgolos.com.ua

фото: vgolos.com.ua

У вівторок о 15:30 усі прихильники спортсменки зможуть зустрітися з нею біля Ратуші у Львові. Про це повідомило видання Zaxid.net.

Марічка – стриянка. П’ять років тому закінчила тамтешню гімназію імені Андрея Шептицького. Там її пам`ятають як старанну ученицю, привітну і доброзичливу дівчину.

Директор гімназії Василь Король зазначив: «Ми з великою цікавістю стежили за перебігом чемпіонату. Хотіли, аби у фіналі зустрілися дві сестри Музичук: Марічка та Аня. На жаль, туди втрапила лише молодша сестра. Мабуть, так доля вирішила, що Марічка має у фіналі здолати росіянку».

Нагадаємо, уродженка м. Стрий на Львівщині Марія Музичук стала чемпіонкою світу з шахів на турнірі, що проходив в російському Сочі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!