Завтра Львовом пройде хода римо-католиків на вшанування Матері Божої Ласкавої

2199 0
До щорічної процесії долучаться паломники з Польщі.
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

У неділю, 30 червня, римо-католицька громада Львова вшановує Матір Божу Ласкаву у Катедральному соборі. У цей день паломники пройдуть з Годовиці до Львова, де відбудеться урочиста літургія. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

До ходи приєднаються паломники з Польщі.

О 5:30 паломники вирушать з Годовиці до Львова і пройдуть за маршрутом: вул. Стрийська – вул. Шота Руставелі – вул. Івана Франка – вул. Князя Романа – площа Міцкевича – площа Катедральна.

У Катедральному соборі Львова об 11:00 відбудеться богослужіння, після якого паломники вирушать на Личаківський цвинтар.

Читайте також: Чи можуть у Львові заборонити релігійні процесії, через які перекривають рух. Що кажуть юристи

Маршрут на Личаків буде таким: площа Катедральна – вул. Театральна – площа Міцкевича – площа Соборна – вул. Франка – вул. Пекарська – вул. Мечникова – вул. Личаківська.

О 16:00 польські паломники автобусами від Личаківського цвинтаря вирушать у Ряшів (Польща).

Очікується, що в ході візьмуть участь близько 150 людей.

Як повідомили у прес-службі патрульної поліції Львівської області, паломників супроводжуватиме поліція, яка регулюватиме рух за маршрутом.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!