Політична реклама

Завтра на автомобілі у Львові, які порушують правила паркування, ліпитимуть наклейки

1387 0
Завтра, 11 квітня, у Львові відбудеться другий рейд учасників громадської ініціативи «Дайте пройти!», які вимагають від водіїв дотримуватися правил паркування і не перешкоджати руху пішоходів. Про це інформують організатори ініціативи на своїй сторінці Facebook.

Рейд розпочнеться о 13:00 і відбудеться у центральній частині міста. Кількість учасників та точний маршрут наразі уточнюються.

"Наліпки є. Спробуємо також залучити інспекторів ДАІ», – інформують організатори.

Як інформував ZAXID.NET, 22 березня у Львові відбувся перший рейд учасників громадської ініціативи «Дайте пройти!», під час якого на 30 автівок на центральних вулицях Львова було наклеєно наліпки «Мені плювати на всіх! Паркуюсь, де хочу!». «Ми клеїли наліпки лише на ті авто, які повністю унеможливлювали рух пішоходів на тротуарах», - зазначив учасник ініціативи Левко Стек.

Нагадаємо, ініціативна група facebook-спільноти «Дайте пройти!» вимагаємо від влади Львова: повернути евакуатори для очищення тротуарів від припаркованих автомобілів, які блокують прохід; штрафувати порушників; докласти більше зусиль для облаштування паркувальних місць.

Джерело: ZAXID.NET

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!