Політична реклама

Завтра на дорогах Львівщини - ожеледиця

1183 0
За прогнозами Львівського регіонального центру з гідрометеорології, завтра, 12 січня, на дорогах області – ожеледиця, вночі – сніг. Повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Працівники ДАІ просять всіх учасників дорожнього руху бути максимально уважними та обережними.

Також працівники ДАІ радять обов’язково користуватись пасками безпеки, дотримуватись безпечної швидкості, інтервалу та дистанції. Пам’ятати, що за умов недостатньої видимості, зокрема, у снігопад, необхідно рухатися з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними фарами. Слід бути особливо обережними на спусках та підйомах, шляхопроводах, наближаючись до пішохідних переходів.

Якщо необхідно зупинитися, швидкість потрібно знижувати поступово, а під час зупинки обов’язково вмикати аварійну світлову сигналізацію.

ДАІ закликає також бути особливо уважними пішоходів – переходити дорогу тільки у встановлених місцях та попередньо переконавшись у відсутності небезпеки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!