Завтра на кількох вулицях Львова та у Винниках не буде води

2748 0
Води не буде з 08.00 год і до 24.00 год.
Photo by pan xiaozhen on Unsplash

Photo by pan xiaozhen on Unsplash

Завтра призупинять водопостачання до Винників, с. Чишки і кількох вулиць Личаківського і Сихівського районів. Це пов'язано із заміною аварійної ділянки магістрального водогону «Винники-Довга».

Зокрема, призупинять водопостачання до вулиць: Пасічна (непарна сторона від № 71 до № 175, парна сторона від № 84 до № 164), Зелена (№ 153, 251), Пирогівка, Лисиницька, Китайська, Медової Печери, Соколина, Кузьми, Стешенка, Латвійська, Майорівка, Садівнича, Ярошинської, Каштанова, Глухий Кут, А. Рудаки, Шафарика, Дж. Вашингтона, Пасіки Галицькі, Довга, Хлібна, Січинського, Врубеля, Пимоненка (буд. № 17, 19).

Стабільне водопостачання відновлять 16 грудня з 06.00 год. На час відключення води у районі працюватиме водовозка на вул. Пасічна, 169−175, з 11.00 год.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!