На Львівщині сьогодні вимикатимуть світло. Графік

6576 0
Загалом 11 листопада по всій Україні діятимуть планові відключення. Найбільший обсяг обмежень введуть у Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській областях.
ФОТО: UNSPLASH

ФОТО: UNSPLASH

У п’ятницю, 11 листопада, за розпорядженням «Укренерго» на Львівщині впровадять графік погодинних вимкнень з 15 по 20 год. Про це повідомили у ПрАТ «Львівобленерго».

Переглянути, які населені пункти та вулиці без електроенергії, можна на сайті «Львівобленерго» у розділі «Чому немає світла» з допомогою пошуку діючих відключень. Там же є інформація про те, до якої групи належить та чи інша адреса. Можуть бути випадки, коли один будинок належить до двох груп, це означає, що він підключений до різних ліній електропередачі.

Читайте також: Наскладали дров, купили генератор. Як ОСББ Львова готуються до зими

Загалом завтра, 11 листопада, по всій Україні діятимуть планові відключення. Найбільший обсяг обмежень введуть у м. Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській областях.  Режим планових відключень буде діяти: із 05:00 по 23:00 у Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській, Полтавській та Донецькій областях, а з 15:00 по 20:00 в усіх інших областях України. 

Нагадаємо, 31 жовтня у Львові та області почали застосовувати графіки погодинного відключення електроенергії. Ці графіки запроваджують в усій країні. За словами очільника Львівщини Максима Козицького, такі відключення необхідні, щоб запобігти порушенням режиму роботи енергосистеми України внаслідок дефіциту електричної потужності.

Про те, чому обмежують електроенергію, коли краще користуватися приладами і що робити вдень – читайте тут.

Ольга Коваль

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!