Завтра на Львівщині поховають загиблого на Донбасі бійця

2528 2
Він мешкав у селі Волиця Жовківського району.
Фото: Фейсбук

Фото: Фейсбук

Завтра на Львівщині поховають загиблого на Донбасі мешканця Волиці Жовківського району Володимира Салітру. Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

29-річний Володимир Салітра загинув у зоні ООС 11 липня від кулі снайпера. Він служив у 24-й окремій механізованій бригаді імені Короля Данила.

Чин похорону пройде в понеділок у місцевому храмі об 11:00 годині.


Читайте також:
14 Липня, 2019 17:31
666 ... що то за жертва освітніх реХворм вакарчукових в надцятий раз виклала на шпальти отую "тетяну павлівну" ? ... та її вже декілька років викладають на різних сторінках ,як отую рибу до пива ... а от 21-го липня будемо ховати-відправляти в н[***]тя отих , хто отакого наробив із нашою Україною ... Слава Україні ! ...
14 Липня, 2019 17:07
Тетяна Павлівна Якщо Бог не дає ради тому, що відбувається, він допускає війну, щоб знищувати... Хотіли воювати, най воюють... тільки з жінкою з двома дітьми воювати то круто... а от з Путіним байки щодо психічних захворювань і крадіжок не проходять... тут потрібно відповідати за злочини і молдаван кегебістів Фільо і бандюг Зубиків, і судді Овсієнка А., мафії Кононенко, що віджимають батьківську і дідівську домівку, за знущання над батьками і братом, за смерть чоловіка задля моєї рідної землі і хати!!! Доки буде наявна злочинність поліції і управління, доти буде війна. А це не допоможе, буде - ядерна. стріляти ту брехливу шизануто-дебілкувату молдаво-українську падлоту за геноцид, репресії і мародерство… цих деградованих тварюк тільки винищувати... тут більше нічим не допоможеш
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!