Завтра на Львівщині попрощаються з загиблим Героєм Романом Пурієм

2721 0
Воїн загинув на 34-році життя.
фото: дрогобицька міська рада

фото: дрогобицька міська рада

Сьогодні Дрогобицька громада зустріла ще одного загиблого Героя – захисника України Романа Пурія. Скорботна панахида за Героєм відбулась біля пам’ятника «Борцям за волю України» у смт Меденичах, а чин похорону проведуть завтра, 22 квітня, о 13:00 в селі Снятинка. Про це повідомили у Дрогобицькій міській раді.

Воїн загинув на 34-році життя. Загиблого Героя зустріли сьогодні на колінах, адже він пожертвував собою задля захисту рідної країни. У нього залишилась дружина та двоє неповнолітніх дітей.

Читайте також: На війні з окупантами загинув снайпер з Львівщини Степан Габрусь

Додамо, що Роман Пурій є уродженцем Грушева. Він закінчив Дрогобицький державний педагогічний університет ім. Івана Франка, проживав у с. Снятинка Дрогобицької громади. Строкову військову службу проходив на Сході України, а після повномасштабного вторгнення росії – став на захист України.

Нагадаємо, Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!