До +33 і грози. Завтра на Львівщині прогнозують погіршення погодних умов

4799 0
Попри сильний вітер і грози температура буде високою.
Фото: Alvin Leopold on Unsplash

Фото: Alvin Leopold on Unsplash

У Львові завтра, 15 липня, прогнозують грози, град і сильний вітер. При цьому буде перший рівень небезпеки – жовтий. Про це повідомили на сторінці Львівського гідрометцентру. 

У Львові від ранку протягом дня буде мінлива хмарна погода, але без опадів у першій половині дня з легким вітром від 3 до 8 м/с. Однак, у другій половині доби очікують короткочасний дощ, грозу і навіть град.  В гідрометцентрі кажуть, що місцями також можливий сильний вітер – від 15 до 20 м/с.

При цьому температура вдень у Львові буде високою і стовпчик термометра показуватиме позначку 30-33 градусів тепла, а вночі – 17-19 градусів

Читайте також: Рятуємося від спеки. Охолоджуючі коктейлі, які можна приготувати вдома

У Львівській області грозу очікують також у другій половині дня, а у першій половині синоптики прогнозують мінливу хмарність, але з короткочасними дощами, грозами і подекуди градом. Вдень температура буде високою і становитиме від 28 до 33 градусів тепла, а вночі – 15-20 градусів. 

У гідрометцентрі кажуть, що погода значно погіршиться у другій половині дня, під час якої можливий сильний вітер – до 15-20 м/с, а також град, подекуди грози. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!