На Львівщину сьогодні привезуть тіло курсанта, який загинув внаслідок авіакатастрофи під Харковом

2264 0
Він вижив під час падіння літака, але мав 90% опіків тіла.
Фото: Командування Повітряних Сил ЗСУ

Фото: Командування Повітряних Сил ЗСУ

Завтра, 30 вересня, о 12:00, відбудеться похорон львівського курсанта Віталія Вільхового у с. Волиця Сокальського району. Про це повідомляє пресслужба Сокальської райдержадміністрації.

«Сьогодні, 29 вересня, орієнтовно 13.00-16.00 у село Волиця доставлять тіло курсанта, який загинув внаслідок падіння військового літака АН-26 біля міста Чугуєва Харківської області», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що у харківській обласній лікарні помер 20-річний уродженець Львівщини Віталій Вільховий. Він вижив під час падіння літака, але мав 90% опіків тіла.

Загалом у авіакатастрофі, що сталась увечері 25 вересня поблизу військового аеродрому біля Чугуєва, загинули 26 людей. Вижив лише курсант В'ячеслав Злочевський, який зараз перебуває у військовому госпіталі в Чугуєві.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!