Французи збудують ще один завод на Львівщині

4446 0
На Львівщині збудують ще один завод «Nexans», який виготовлятиме електричні кабельні мережі.
фото: kaskadbud.com.ua

фото: kaskadbud.com.ua

"Урочисто стартуватиме початок будівництва нового заводу «Nexans» у місті Броди завтра, 18 серпня", - про це у коментарі tvoemisto.tv повідомив начальник управління інвестиційної політики ЛОДА Роман Матис.

В рамках події запланований візит Президента Петра Порошенка, який повинен закласти капсулу у будівництво.

Майбутній завод у Бродах спеціалізуватиметься на виробництві електричних кабельних мереж для провідних світових автовиробників. Вже орієнтовно у першому кварталі 2017-го року, він може розпочати роботу. Загалом компанія «Nexans» планує інвестувати понад 120 мільйонів гривень та працевлаштувати близько 2-ох тисяч людей.

Читайте також: Три заводи, які на Львівщині планують збудувати європейці 

Нагадаємо, французький концерн «Nexans» отримав землю у користування на 49 років. Зокрема, під час аукціону річна плата за оренду зі стартової ціни у 187 тисяч виросла до майже 280 тисяч гривень, які підприємство сплачуватиме у місцевий бюджет.

Довідка: У Бродах відкриють вже третій завод Nexans на Львівщині. Ця французька компанія спеціалізується на виробництві кабельно-провідникової продукції. Перший завод Nexans відкрила у Перемишлянах у 2008 році, другий – у Золочеві. Завод у Бродах буде найбільшим підприємством концерну Nexans в області. 

 

Підготувала Оксана Лісна


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!