Завтра на Львівщині жалоба – прощатимуться з загиблими в зоні АТО. Оновлено

4008 0
У вівторок, 12 серпня, близько 18:00 до Львова прибуде літак з тілами двох загиблих у зоні АТО військовослужбовців – Павла Коваля (м. Стрий) та Валентина Прихода (с. Забужжя Сокальський район). У зв’язку із загибеллю військових 13 серпня на Львівщині оголошено Днем жалоби.
Фото: womenslibrary.org.uk

Фото: womenslibrary.org.uk

Обом військовим було по 25 років. Валентин Приход служив командиром мотострілецької роти 51-ї механізованої бригади. Павло Коваль – старшим солдатом в Яворівській бригаді, інформує прес-служба Львівської ОДА.

Завтра о 12:00 відбудеться похорон Валентина Прихода у його рідному селі Забужжі.

А о 13:00 у Стрию відбудеться прощання з Павлом Ковалем.

Крім того, 10 серпня у зоні АТО загинув ще один герой з Львівщини – 45-річний мешканець села Лімна Турківського району Роман Мотичак.

Роман був добровольцем батальйону «Донбас». Також брав активну участь у Революції Гідності, перебував у сотні «Лева». У нього залишилися дружина, син та дочка.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!