Завтра у Львові перекриють ще одну ділянку вулиці Хмельницького

2091 0
За інформацією відділу капітального ремонту управління інженерного господарства ЛМР, завтра, 20 травня, на ремонт закриють ще частину вулиці Богдана Хмельницького на ділянці від вулиці Шкільної до площі Криничної. Про це інформує прес-служба міськради.
фото: knews.kg

фото: knews.kg

На сьогодні у зв’язку з ремонтом для проїзду закриті вулиця Промислова на ділянці від вулиці Волинської до вулиці Хмельницького та вулиця Хмельницького на ділянці від вулиці Волинської до Шкільної.

Згодом на ремонт закриють ділянку вулиці Хмельницького на відрізку до вулиці Гайдамацької та саму Гайдамацьку.

Протяжність всіх зазначених доріг складає близько 1,5 км. Буде виконано весь комплекс робіт: заміна інженерних мереж, трамвайних колій, дорожнього покриття, тротуарів, зовнішнього освітлення тощо. Вулиці ремонтують в рамках співпраці з ЄБРР щодо відновлення дорожньої інфраструктури вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6.

Нагадаємо,  у зв’язку з ремонтними роботами внесено зміни у рух міських автобусів №9 та №20. Так, автобуси цих маршрутів оминають закриту ділянку дороги по пр.Чорновола та по вул.Липинського. Трамваї №6 курсують за зміненим маршрутом по таких вулицях: Чернівецька – Городоцька – Б.Хмельницького – Замарстинівська – Торф’яна.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!