Політична реклама

Завтра на Сихові у Львові проведуть свято для дітей

1374 0
Цієї осені у Львові відбуваються дитячі свята з нагоди 20-тиріччя від створення дитячих клубів УДЮМК. Завтра, у світлий день Різдва Пресвятої Богородиці УДЮМК Сихівського району запрошує діток прийти на святковий захід.

У програмі: концерт дитячих колективів, турніри з міні-футболу, з настільного тенісу, стрітболу, естафети, конкурс малюнку на асфальті, інформує прес-служба Львівської міськради. Також всі бажаючі зможуть взяти участь в творчих майстер-класах з витинанки, орігамі й в заняттях з англійської мови від мережі навчальних центрів «Хелен Дорон Рання Англійська».

На святі виступатимуть шоу-балет «Тірамісу», ансамбль «Калинове намисто», «Промінці», «Веселі промінчики», «Сонячні промінчики». Крім того до дітей завітає наукове шоу професора Ніколя.

Наприкінці свята проходитиме розіграш благодійної лотереї й солодке частування учасників й нагородження переможців та призерів змагань.

Захід відбуватиметься біля храму Різдва Пресвятої Богородиці на Сихові. Початок – 14.30 год.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!