Політична реклама

Завтра на вулицях Львова посилиться ожеледиця

1157 0
Львівський регіональний центр з гідрометеорології попереджає, що завтра, 6 лютого, у Львові збережеться на дорогах ожеледиця.

Відтак, усіх учасників дорожнього руху просять бути максимально обережними, а також дотримуватись правил дорожнього руху, інформує прес-служба Львівської міськради.

У зв’язку з перепадами температур в місті виникла загроза утворення бурульок на дахах будинків. Тож львів’ян просять не нехтувати власною безпекою та звертати увагу на огородження, а в місцях їх відсутності самому звертати увагу на наявність небезпечних утворень з криги і снігу на дахах будинків.

За прогнозами синоптиків, завтра, 6 лютого, у Львові буде хмарна погода з проясненнями. Вночі без істотних опадів. Вранці та вдень часом мокрий сніг та дощ, слабка ожеледь. Вночі та вранці слабкий туман. На дорогах ожеледиця. Вітер південний 7 – 12 м/с. Температура повітря вночі 7 – 9º морозу, вдень 1 – 3° тепла.

7 лютого очікується хмарна погода з проясненнями. Без істотних опадів. Місцями туман, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південний 7 – 12 м/с. Температура повітря вночі 2 – 7º морозу, вдень 1 – 6° тепла.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!