Завтра новообрані депутати Львівської обласної ради складуть присягу і оберуть голову

1164 0
Tvoemisto.tv вестиме стрім із зали засідання.
Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

У вівторок, 1 грудня, відбудеться І сесія Львівської обласної ради VIII скликання. Початок об 11 год. Tvoemisto.tv вестиме стрім із засідання на своїй Фейсбук-сторінці та на Ютуб-каналі.

Депутати складуть присягу, оберуть тимчасову президію, голову, першого заступника та заступника обласної ради. Обранці також встановлять умови оплати заступникам, затвердять постійні комісії та створять президію Львівської обласної ради і затвердять положення про неї. Загалом у порядку денному є 17 питань

Нагадаємо, що до Львівської обласної ради пройшли 9 партій, які розділили між собою 84 депутатських мандати. Європейська Солідарність» отримала 28 мандатів, «Слуга народу» – 9, «Самопоміч» – 9, ВО «Батьківщина» – 7, «Голос» – 7, «Народний рух України», ВО «Свобода», «Українська галицька партія» та «За Майбутнє» – по 6 мандатів.

 
 
 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!