Завтра низка вулиць Львова буде без води. Перелік адрес

3132 0
На час відключення води у районі працюватимуть водовози.
Фото: ukrvet.ua

Фото: ukrvet.ua

Через перепідключення новозбудованого водопроводу на перехресті вулиць Наукової – Симоненка завтра, 30 червня, припинять подачу води до деяких вулиць Франківського району Львова. Водопостачання не буде з 9:00 по 22:00. Про це повідомили в ЛМКП «Львівводоканал».

Перелік адрес:

  • вул. Володимира Великого (непарна сторона від №113 до №125), 
  • вул. Пулюя (парна сторона  від №8 до №16,
  • вул. Кн. Ольги (парна сторона  від №114 до №124, непарна сторона від №95 до №105),
  • вул. Кульпарківська (парна сторона  від №216 до №240, непарна сторона від №117 до №151),
  • вул. Наукова (парна сторона  від №112 до №116, непарна сторона №7, від №55 до №59),
  • вул. Симоненка (парна сторона  від №2 до №22).

 

На час відключення води у районі працюватимуть водовози. Місця розташування: Наукова, 116 та Володимира Великого, 125. А після завершення ремонту проведуть промивку вуличної водопровідної мережі. У цей період можливе тимчасове погіршення якості води: забарвлення води окисом заліза (іржею), що змивається з внутрішніх стінок трубопроводів.

Нагадаємо, що 28 червня ЛМКП «Львівтеплоенерго» відновило подачу гарячої води споживачам. Так, ТЕЦ-1 та ТЦ «Північна», що обслуговують Франківський, Сихівський, частини Личаківського та Шевченківського районів, запрацювали після гідравлічних випробувань. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!