Залишилося два дні, коли можна буде проголосувати за проєкти Громадського бюджету

1345 0
Свої голоси за проєкти віддали вже понад 85 тис. мешканців Львівської ОТГ.

До 15 листопада у Львові триває голосування за проєкти Громадського бюджету.

За словами начальника відділу громадського партнерства Ореста Файфурки, ті проєкти, які наберуть найбільшу кількість голосів, будуть реалізовані у 2021 році. На їх втілення передбачено у міському бюджеті 58 млн грн, повідомляє ЛМР.

Читайте також: Алея видатних львів’ян, сад муз і рай для черепах. Які проєкти Громадського бюджету хочуть втілити львів'яни

Цьогоріч у пріоритеті голосування за допомогою Bank ID з використанням електронного цифрового підпису та за допомогою терміналів Приват Банку.

Читайте також: Як виглядатиме майбутній будинок для проживання людей з інвалідністю у Львові. Фото. Відео

Також традиційно доступне голосування у ЦНАП Львівської ОТГ (за попереднім записом).

Наразі свої голоси за проєкти віддали вже понад 85 тис. мешканців Львівської ОТГ.

Цього року подавати та голосувати за проекти Громадського бюджету Львова можуть не лише львів'яни, а й мешканці сусідніх міст та сіл, що увійшли до складу Львівської об'єднаної територіальної громади.

Читайте також: «Потребують супроводу все життя». У Львові створять будинок проживання для людей з інвалідністю

Нагадаємо, Tvoemisto.tv склало суб'єктивну підбірку цікавих проєктів громадського бюджету Львова. Серед них: алея видатних львів'ян, зона активного відпочинку, фонтан, відновлення водойм, створення мотузкового парку, молодіжного центру, оновлення медичного обладнання тощо. Голосування триватиме до 15 листопада. Віддати голос можна за один малий (від 50 000 до 600 000 грн) та один великий (від 600 000 до 3 000 000 грн) проєкти.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!