Завтра Павло Шеремета у Львівській політехніці говоритиме про проблеми освіти

1746 0
Завтра, 14 квітня, в Національному університеті «Львівська політехніка» вперше відбудеться захід, присвячений освітнім проблемам, який є типовим для європейських університетів. Організатор - львівський осередок міжнародної студентської організації BEST.

Local Event on Education - це одноденний захід практичного характеру, спрямований на вдосконалення освітнього процесу у Національному університеті “Львівська політехніка”. Учасниками є студенти, викладачі і представники компаній. Також участь візьмуть експерти з міжнародним досвідом створення інноваційних освітніх систем.

Кількість учасників - 24 осіб. Організатори анонсують, що одним з експертів буде Павло Шеремета - екс-міністр економічного розвитку і торгівлі  України,  український менеджер-економіст, засновник Києво-Могилянської бізнес-школи (KMBS), президент Київської школи економіки.

Основна тематика події – це пошук точки зіткнення, де розходяться погляди компаній, викладачів і студентів, де кожен має власне уявлення про систему освіти. Захід націлює всі 3 сторони визначити актуальні проблеми та способи їх вирішення.

Визначальною особливістю цього формату є мінімальна кількість теоретичних “вкраплень” лекційного формату, але які є достатніми для повного висвітлення проблеми.

Довідка

Local Event on Education - це об’єднані одним заходом 24 особистості, які мають значний багаж знань та досвід у вирішення проблем, пов’язаних з українською системою освіти. Організатори націлені на те, що учасники першого подібного заходу у НУ “ЛП” встановлять орієнтири, за допомогою яких проект стане регулярним майданчиком для оперативного впровадження партнерства, співпраці та створення можливостей для всіх сторін. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!