Завтра перекриють для руху перехрестя Хмельницького – Опришківська. Схема об’їзду

1624 0
Із 7 липня підрядник на цьому перехресті буде прокладати асфальт.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

Завтра ще одну частину вулиці Хмельницького закриють на реконструкцію. Йдеться про перехрестя Хмельницького – Опришківська. Про це повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Читайте також: Бруківку з вулиці Хмельницького у Львові збергіатимуть на Пластовій

Із 7 липня підрядник на цьому перехресті буде прокладати асфальт. Відновити рух транспорту планують уже наступного тижня.

Наразі ТзОВ «Онур Конструкціон» облаштовує головний каналізаційний колектор та переключає всі будинкові випуски. Паралельно облаштовують вуличний водопровід та мережі.

Читайте також: Біля перехрестя Хмельницького – Липинського у Львові буде квазі-кільце

Додамо, що на вулиці Богдана Хмельницького 8 травня розпочали реконструкцію, в межах якої замінять внутрішні мережі, облаштують велодоріжки та прокладуть асфальт. Детальніше про проєкт реконструкції вулиці Богдана Хмельницького читайте за посиланням.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!