Завтра працівники Бродівського лісгоспу вийдуть на протест під стіни ЛОДА

1213 0
Якщо наказ про звільнення керівника лісгоспу не скасують, то колектив припинить роботу у лісгоспі та оголосить страйк.
фото: бродівський лісгосп

фото: бродівський лісгосп

Завтра, 4 січня, о 10:00, колектив ДП «Бродівський лісгосп» збереться під стінами Львівської обласної державної адміністрації на мирну акцію протесту з вимогою скасувати наказ про звільнення директора Ореста Ониськіва. Працівники лісгоспу називають це звільнення безпідставним, необґрунтованим та злочинним.

«Досить цим злочинним керівникам закривати нам роти, тиснути, залякувати, тягнути час. Ми вимагали від начальника Львівського ОУЛМГ пояснення за що звільнили директора? Він не знайшов часу приїхати до нас, натомість прислав свого заступника, який або не знав відповіді на поставлені питання, або говорив «я цього не вирішую», – йдеться в їхньому зверненні сьогодні на Фейсбуку.

Читайте також: Біля Бродів на Львівщині перекрили рух

Якщо наказ про звільнення не скасують, то колектив припинить роботу у лісгоспі та оголосить страйк.

Нагадаємо, що напередодні працівники ДП «Бродівський лісгосп» перекрили автодорозі Київ – Чоп поблизу населених пунктів Броди та Дітківці перекритий рух. Вони вимагали, аби їх вислухали голова Львівської ОДА – Максим Козицький, голова РДА та очільник обласного лісгоспу – Анатолій Дейнека.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!