Завтра розпочнеться додаткова реєстрація на участь у ЗНО. Хто може долучитись

1474 0
Основна сесія розпочнеться 21 травня.
Фото: gazeta.lviv.ua

Фото: gazeta.lviv.ua

Від завтра, 3 травня, до 20 травня триватиме додатковий період реєстрації на участь в основній сесії ЗНО. Про це повідомляє ЛРЦОЯО.

Читайте також: Міносвіти попереджає: школярів без ID-карток не допустять до ЗНО

Право на реєстрацію в цей період мають ті, хто:

  • за рішенням судів перебувають в установах виконання покарань, слідчих ізоляторах;
  • брали участь в антитерористичній операції або належать до категорії осіб з неконтрольованих територій та не зареєструвалися для участі в зовнішньому оцінюванні в основний період;
  • проживають на тимчасово окупованій території або в населених пунктах, де органи державної влади тимчасово не здійснюють своїх повноважень, або переселилися з них та не зареєструвалися в основний період реєстрації;
  • мають складати державну підсумкову атестацію у формі ЗНО, але через поважні причини не змогли зареєструватися в основний період реєстрації (для участі в додатковій сесії з навчальних предметів, з яких їм будуть зараховані результати зовнішнього оцінювання як оцінки за державну підсумкову атестацію).

Читайте також: ЗНО з математики стане обов'язковим з 2021 року

Основна сесія ЗНО почнеться 21 травня тестуванням з математики і завершиться 13 червня тестуванням з хімії. Тестування з української мови і літератури відбудеться 23 травня, з іспанської, німецької, французької мов – 27 травня, з англійської мови – 28 травня, з фізики – 30 травня, з історії України – 4 червня, з біології – 6 червня, з географії – 11 червня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!