Завтра стане відомо, чи обмежать у Львові роботу транспорту і дитсадків

5959 0
До кінця дня у міській раді планують розглянути ці питання, врахувавши рекомендації медиків.
Фото: freepik

Фото: freepik

Сьогодні, 29 березня, відбулося засідання міського штабу з протидії коронавірусу. Оскільки динаміка поширення хвороби зростає, то в місті напрацьовують рішення стосовно того, як буде працювати громадський транспорт, дитячі садки тощо. Про це під час брифінгу повідомив заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

До кінця дня у міській раді планують розглянути ці питання, врахувавши рекомендації медиків, а завтра, 30 березня, винести їх на засідання комісії ТЕБ і НС. Рішення комісії про те, чи закриють дитячі садки та чи обмежать роботу громадського транспорту, будуть відомі близько обіду.

Читайте також: Двоє пацієнтів на одне ліжко. Лікар Львівської інфекційної лікарні про хворих із Соvid-19

Також приймуть рішення щодо закриття ряду інституцій і установ, які попри карантин  у Львові продовжують працювати.

Нагадаємо, що в лікарнях Львова майже не залишилося місць для хворих на коронавірус. Із 1300 ліжок, які в міських лікарнях є для пацієнтів з Covid-19, станом на сьогодні зайнято 1000. Відтак, розглядають можливість збільшення резерву. Зараз стоїть завдання мати 2000 таких ліжкомісць. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!