Завтра в Києві станцію метро «Золоті ворота» зачинять на вхід та вихід

1759 0
Також не працюватиме пересадка на станцію «Театральна».
Фото: КП «Київський метрополітен»

Фото: КП «Київський метрополітен»

У п'ятницю, 22 квітня, станцію «зеленої» гілки метро «Золоті ворота» зачинять на вхід та вихід, а також не працюватиме пересадка на станцію «Театральна». Про це повідомляє КП «Київський метрополітен». 

Рух по «зеленій» лінії буде між станціями «Сирець»-«Лук'янівська» та між станціями «Червоний хутір»-«Палац спорту». Працюватиме один пересадочний вузол «Палац спорту»-«Площа Льва Толстого».

На інших лініях рух поїздів залишається без змін, а саме:

«червона» лінія працюватиме від станції «Академмістечко» до станції «Лісова»;

«синя» лінія курсуватиме від станції «Теремки» до станції «Героїв Дніпра».

Метрополітен для перевезень пасажирів працюватиме з 06:30 до 20:00. Водночас підземні станції метро цілодобово приймають людей як укриття.

Читайте також: У Києві знесуть 10 будинків, пошкоджених внаслідок російської агресії 

У прес-службі метрополітену додають, що зміни пов’язані з підготовкою благодійного концерту «Океану Ельзи», який відбудеться 24 квітня, на Великдень. За інформацією організаторів, виручені під час концерту «І все буде добре» кошти відправлять для допомоги дітям, які постраждали від російських окупантів. Окрім цього, кошти спрямують на вирішення гуманітарних потреб вихованців із дитячих будинків, шкіл-інтернатів і дітей, які вимушено стали тимчасовими переселенцями.

Нагадаємо, з четверга, 21 квітня, в Києві відновили рух на «червоній» лінії метрополітену до станції «Лісова». Інтервал руху  між поїздами скоротили до 10-15 хвилин.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!