Завтра у Львові стартує піша проща до Унева. Де подивитись онлайн

2130 0
З нагоди свята чудотворної ікони Унівської Богородиці 19-21 травня відбудеться ХХIV Міжнародна молодіжна піша проща «Львів-Унів».

Цьогорічна проща пройде під гаслом: «Великого бажайте», розпочнеться 19-го травня о 7.00 Божественною Літургією в храмі Архистратига Михаїла (вул. Винниченка, Львів). Після Служби Божої всі учасники записуються до груп і формують колону. Початок руху прощі о 8.45.

Для тих, хто не матиме можливості приєднатись до прощі, Tvoemisto.tv транслюватиме початок прощі о 8:45 та ключові події прощі в суботу та неділю за посиланням: http://tvoemisto.tv/on-line/ та на Facebook-сторінці Твого міста. 

Дорога пролягатиме через м.Львів – с. Лисиничі – с. Підбірці – с. Миклашів – с. Нижня Білка – с. Заставне – м. Глиняни – с. Якторів – с. Унів.

До Унівської Лаври планується прибути у суботу ввечері. Тоді ж розпочнуться нічні чування, що триватимуть до ранку. Програма чувань включатиме молитву, сповідь, благословення чудотворною іконою та похід на Чернечу гору. Закінчиться проща в неділю Архиєрейською Літургією та повним відпустом.

Читайте також: У Львові реставрують чотири унікальні храми. Фото

Під час усієї прощі колону супроводжуватиме медичний персонал, МВС і велогрупа. Організатори прощі запрошують всіх бажаючих, а особливо – молодь, долучитися.

На прощу необхідно взяти намет (в Уневі обмежена кількість місць), посуд, спальник, килимок, зручне взуття, теплий одяг. Всі важкі речі буде перевозити автомобіль.

В рюкзак варто не забути покласти кепку, дощовик, необхідні медикаменти, миску, ложку та горнятко.

Благодійний внесок – 50 грн.

З Унева до Львова можна буде повернутися автобусом: вартість квитка 50 грн. Години відправлень автобусів – 09.00, 13.30, 16.00.

Контактна особа – голова інфогрупи прощі Оленка Пляченко (тел. 063 84 81 338, 098 07 33 186, [email protected]).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!