Політична реклама

Завтра стартують Дні Львова у Києві

1630 0
19-22 вересня у Києві пройдуть Дні Львова “Україна-Львів-Європа”. Локація – Мистецький Арсенал.

У ці дні двір київського Арсеналу перетвориться на львівський центр з його площею Ринок, міською ратушею та Італійським двориком, пише газета "День". Там, просто у столиці, можна буде відчути Львів, говорять організатори із Львівського товариства у Києві.

У програмі (День у Львові та Вечір у Львові) передбачені виступи знаменитих львів’ян: Святослава Вакарчука, Руслани та батяр-бенду “Галичина”. Щовечора серед відтворених львівських площ та кам’яниць лунатиме музика львівських композиторів – українських класиків у виконанні симфонічного оркестру.

Львівське театральне мистецтво буде представлене видовищними вечірніми виставами театру на ходулях “Воскресіння”.

Під час Днів Львова у Києві гості зануряться в атмосферу Львова, відчують його дух та доторкнутся до йогосерця. Всього за 4 дні “Львів можна буде відчути: музично-класичним, театральним, батярським, ретро-мелодійним і сучасним. А ще інтелектуальним, спортивним...”, розповідає режисер програми Василь Вовкун.

Усе те, чимЛьвів славиться здавен: кава, шоколад, пляцки (пироги), бомбони (цукерки), пиво –привезуть з собою відомі бренди. І яке ж місто Лева без його традиційних кав’ярень та кнайп? Посмакувати львівське можна буде прямо в Італійському дворику.

Дизайнером проекту є головний декоратор закладів мережі Local - Михайло Москаль.

Метою такого заходу, за словами ідеолога та автора ідеї – Івана Васюника, є не лише показати Львів як гостинне місто ласощів, кави та пива, середньовічних забудов, але і місто Лева в контексті його історичного, архітектурного, музейного та мистецького внеску в розвиток європейської та української культури.

“Дотого ж, програмарозробляласьтакимчином, щобознайомити зі Львовом кожного: від дитини до батька, від студента до людини поважного віку, від цінителя класики до фаната сучасного” – говорить ідеолог.

Ділючись своїм досвідом, пан Іван визнає: “Львів для мене - завжди повернення у бурхливий період початку дорослого життя. Але навіть у тих молодих ритмах мені знадобилися роки, щоб пізнати усі перлини рідного міста. Буду безмежно радий, якщо збережу трохи часу длямолодих гостей заходу”.

Вхід 19.09 протягом дня, 20.09 та 21.09 до 16:00 та 22.09 до 15:00 - вільний.

Вхід на вечірню програму за квитками (вартість 40 грн, для учнів, студентів та пільговиків 20 грн.,для дітей до 12-ти років вільний).

Кількість квитків обмежена. Попередній продаж квитків у касі Мистецького Арсеналу з 12.09.2013.

Організатор заходу: Львівське товариство у Києві у співпраці з Львівською обласною радою, Львівською облдержадміністрацією та Львівською міською радою.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!