Завтра суд розгляне апеляцію Андрія Садового щодо застави у мільйон гривень

1364 0
Водночас інвестор висловлює надію, що збудувати індустріальний парк у Рясному таки вдасться.
фото: Надя Марченко

фото: Надя Марченко

Завтра, 4 грудня, Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду розгляне апеляцію міського голови Львова Андрія Садового, яку він подав на рішення ВАКС про заставу у мільйон гривень. Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

Засідання відбудеться о 15:00. Водночас під час засідання виконавчого комітету ЛМР сьогодні, 3 грудня, заступник міського голови з питань містобудування Любомир Зубач зачитав звернення нідерландської компанії СТР, де інвестор висловлює надію, що збудувати індустріальний парк у Рясному таки вдасться.

Читайте також: Чи відсторонять Андрія Садового від посади і що буде зі Львовом

Нагадаємо, Спеціалізована антикорупційна прокуратура оголосила Андрієві Садовому про підозру у зловживанні службовим становищем. Його та в. о. директора департаменту містобудування ЛМР Сергія Коровайника підозрюють у зловживанні владою під час продажу земельної ділянки у Рясному під індустріальний парк нідерландському інвестору – компанії СТР. 

27 листопада Андрієві Садовому призначили 1 млн 56 тисяч гривень застави. Крім цього, його зобов’язали прибувати за вимогою до детектива, прокурора чи судді, повідомляти їх про зміну місця проживання чи роботи, утриматись від спілкування з іншими підозрюваними та свідками.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!