Супермаркети й аптеки у Львові працюватимуть на генераторах, а замість трамваїв курсуватимуть автобуси

2601 0
Так як трамваї і тролейбуси не курсують, то завтра у місті запустять додаткові автобусні рейси.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

У Львові після серії ворожих ударів 15 листопада почали відновлювати електропостачання. Через відсутність електроенергії призупинено подачу тепла і гарячої води. Супермаркети, банки й аптеки у місті працюватимуть на дизель-генераторах.

Джерело: міський голова Львова Андрій Садовий у Facebook

«Як домовлялися з підприємцями раніше, якщо світла не буде довший час, працівники супермаркетів виноситимуть продукти до виходу та продаватимуть їжу на виніс. Аптеки та банки працюватимуть на дизель-генераторах», – написав він.

Читайте також: Садовий повідомив, коли у Львові можуть відновити світло і воду

Щодо автобусів, то завтра випустять на маршрути Львова додаткові рейси, адже трамваї та тролейбуси у місті не курсують. 

Садовий також нагадав, що під час повітряної тривоги заборонено користуватись ліфтом.

«Попри заборону,  до міста за вечір надійшло 24 звернення від людей, що застрягли. В комунальників аварійних бригади  і так багато роботи, не додавайте ще однієї», – написав міський голова. 

Нагадаємо, у середу, 16 листопада, у львівських школах і садках заняття не проводитимуть. Вони працюватимуть в режимі чергових груп. Батьки можуть приводити дітей до навчальних закладів. Про те, коли можуть відновити світло і воду, читайте тут

Софія Шавранська

________________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!