Завтра три вулиці у центрі Львова будуть без води. Коли відновлять

2704 0
Мешканців просять зробити необхідний запас води.

У диспетчерській службі ЛМКП «Львівводоканал» повідомили, що завтра, 5 вересня, з 09:00 до 18:00 год призупинять водопостачання на трьох вулицях Галицького району: вул. Просвіти, вул. Короленка, вул. Смольського, передає прес-служба ЛМР.

Води не буде у зв’язку з плановими роботами, пов’язаними з переключенням новозбудованої ділянки водопроводу діаметром 100 мм на вулиці Просвіти.

Читайте також: У Львові хочуть відремонтувати пам'ятник Просвіти

ЛМКП «Львівводоканал» просить створити необхідний запас води, сподівається на розуміння та просить вибачити за тимчасові незручності, пов'язані з виконанням робіт.

Як раніше розповів керівник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації ЛМР Ігор Савка, на Просвіти ремонтуватимуть 308 м дороги. Згідно з проектом, на вулиці відремонтують водогін, стічну та дощову каналізацію, встановлять гідрозатвори та дощоприймачі, перекладуть бруківку, а тротуари замостять плиткою із заїздом для маломобільних груп. Крім цього, тут відремонтують зовнішнє освітлення та встановлять дорожні знаки.

Читайте також: Біля вулиці Просвіти у Львові упорядкують сквер

Роботи виконує ТОВ «Грант Захід», яке подало на тендер найдорожчу фінансову пропозицію – 12 029 000 грн. Договір із підрядником уклали 2 травня. Крім цього, 1 червня з компанією уклали додатковий договір, згідно з яким знизили вартість робіт на дві тисячі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!