Турецький лоукостер запускає новий рейс зі Львова

3506 0
У неділю, 25 жовтня, ТОВ Авіакомпанія Atlasjet Україна, відома як AtlasGlobal, відкриває регулярне сполучення за напрямком Львів-Стамбул-Львів.
фото: tourdream.net, feerie.com.ua

фото: tourdream.net, feerie.com.ua

У компанії зазначають, що зі Львова до Стамбула будуть виконуватися чотири польоти на тиждень – по понеділках, середах і п'ятницях. Рейси в зворотному напрямку, зі Стамбула до Львова, будуть здійснюватися в неділю, понеділок, середу і п'ятницю, повідомляють у прес-службі компанії.

Читайте також: Де шукати авіарейси за ціною таксі. 7 практичних порад

 «Рейси з Харкова, Запоріжжя та Львова –  тільки початок, найближчим часом ми розширимо нашу маршрутну мережу місцевого та міжнародного сполучення», –  заявив президент компанії Мурат Ерсой.

Нагадаємо, навесні українська влада звернулася до усіх ві європейських лоукостів, із повідомленням про те, що «небо Львова відкрите», усі обмеження вже зняті і Львів чекає на нових перевізників.

Джерело: nv.ua.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!