Завтра тимчасово перекриють вулицю Коперника у Львові

1749 0
На вулиці Коперника відбуватиметься завезення великогабаритних ремонтних конструкцій, необхідних для ремонту даху будівлі на пл. Міцкевича, 6/7.
Фото: lvivcenter.org

Фото: lvivcenter.org

9 травня, з 07:00 до 10:00 буде перекрито для проїзду вул. Коперника (від вул. Банківської до пр. Свободи) через завезення великогабаритних ремонтних конструкцій, необхідних для ремонту даху будівлі на пл. Міцкевича, 6/7. Про це повідомляє прес-служба ЛМР з посиланням на управління охорони історичного середовища.

Читайте також: Фото дня: У Львові почали ремонт моста у Глинянській брамі

«Це кутовий будинок на розі вул. Коперника і пр. Свободи. У цьому будинку величезна проблема з дахом, зокрема, з куполом — його в будь-який момент може знести вітром. Цей купол має цинкові фігурні зображення, які зроблені методом чеканки. Це дуже складний дах», — розповіла начальниця управління охорони історичного середовища ЛМР Лілія Онищенко.

Нагадаємо, що з міського бюджету на ці роботи виділено 1 млн грн, хоча загальна вартість ремонту становить майже 3 млн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!