Завтра у Київській області будуть чутні вибухи

829 0
Громадян просять із розумінням поставитися до ситуації та зберігати спокій.
Київська область. Фото: з відкритих джерел

Київська область. Фото: з відкритих джерел

Через проведення технологічних робіт на родовищі гранітів у вівторок, 30 серпня, на Київщині може бути чутно вибухи. Про це повідомляє Київська обласна військова адміністрація. 

«До уваги жителів Білоцерківського та Обухівського районів. 30 серпня на Шамраївському родовищі гранітів, що у Сквирській громаді Білоцерківського району, заплановано проведення технологічних робіт. Вони будуть супроводжуватися вибухами з метою розпушення гранітів, придатних для виробництва щебеневої продукції», − пояснюють у відомстві. 

Читайте також: Шойгу, ймовірно, відсторонили від управління військами в Україні, – британська розвідка

Крім того, вибухові роботи пройдуть 30 серпня з 11:00 до 16:00 на території «Богуславського кар’єру», що в Богуславській територіальній громаді Обухівського району.

У ОВА просять громадян із розумінням поставитися до ситуації та зберігати спокій.

Нагадаємо, близько 11 ранку 26 серпня жителі Києва та області повідомляли про те, що чули вибухи у той час, коли повітряна тривога оголошена не була. Влада заявила, що на Київщині триває розмінування.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!