Політична реклама

Завтра у львівських квартирах відімкнуть опалення

1360 0
Завтра, 19 квітня, у Львові закінчується опалювальний сезон. Як зазначив директор ЛКП «Залізничнетеплоенерго» Мирон Терех, подачу тепла до будинків припинять завтра ввечері.

«Опалювальний сезон ми припинимо завтра ввечері. З п’ятниці має бути потепління. Ми прогріємо квартири до четверга до вечора, щоб уже з п’ятниці люди не платили за тепло. Бо кожен день – це гроші і їх треба економити», - зазначив сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий.

Як додав Мирон Терех, якщо будуть заявки від бюджетних установ про продовження опалювального сезону, то в ці заклади тепло подаватимуть і надалі.

Опалювальний сезон 2011-2012рр розпочався 14 жовтня 2011 року.

Нагадаємо, опалювальний сезон починається 15 жовтня та закінчується 15 квітня. Однак, рішення як про початок опалювального сезону, так про закінчення ухвалюється, враховуючи температуру зовнішнього повітря. Зокрема, впродовж трьох діб середньодобова температура повинна бути вищою, ніж 8 градусів тепла.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!