Завтра у Львові понад 300 осіб одночасно зіграють у шахи. Де подивитися?

1763 0
Завтра, 15 березня, у Львові відбудеться чемпіонат із шахів, до якого долучилися понад 300 учасників віком від 6 років. Спостерігати за перебігом змагань можна буде онлайн на Tvoemisto.tv.
фото: liva.vn

фото: liva.vn

Сьогодні у Львові відбудеться офіційне відкриття шахового турніру «Банк Львів опен-2016». Фестиваль триватиме із 14 до 16 березня в рамках Чемпіонату світу з шахів серед жінок. Фестиваль складатиметься з 4 окремих турнірів. Безпосередньо завтра, 15 березня, відбудуться турніри А і B.

Турніри проводяться за швейцарською системою: 11 турів (в турнірах А і B). Контроль часу: 10 хвилин + 10 секунд за кожний хід до закінчення партії кожному учаснику з використанням електронних шахових годинників (в турнірах А і B).

Визначення пар учасників наступного туру здійснюється після закінчення усіх партій попереднього туру за комп’ютерною програмою ФІДЕ «Swiss Manager» відповідно до міжнародних рейтингів з бліцу та рапіду на 1 березня 2016 року.

Місця переможців визначаються за найбільшою сумою набраних очок. Переможці отримають грошову винагороду.

Як розповів Tvoemisto.tv начальник управління молоді, сім’ї та спорту Володимир Шнайдер, для участі у чемпіонаті зареєструвалися понад 300 учасників. Долучитися до змагання мали змогу усі охочі віком від 6 років. Відтак завтра, 15 березня, о 15:00 годині у виставковому центрі «Південний-EXPO» (вул. Щирецька, 36) усі учасники одночасно вправлятимуться у грі в шахи. Триватимуть змагання до 18:00 години.

Слідкувати за матчем можна буде за посиланням: http://tvoemisto.tv/on-line/. Також упродовж трансляції відомі гросмейстери та гості чемпіонату розповідатимуть про його особливості та шахи загалом. Онлайн-трансляція чемпіонату з шахів  триватиме на Tvoemisto.tv із 15:00 до 18:00 години.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!