Завтра у Львові 30 байкерів влаштують благодійну акцію. Як долучитися

4570 0
Завтра, 28-го травня, у Львові вперше відбудеться акція «Коло благодійності». За умовами акції кожен, хто доєднається до збору коштів, отримає можливість проїхатись разом із байкером по символічному колу благодійності.
фото: leopolis.info

фото: leopolis.info

Акція «Коло благодійності», присвячена Дню захисту дітей, яку проведуть у Львові ЛМГО «Мотоклуб Галицькі байкери» та Благодійний Фонд «Я не один».

Кожен учасник акції, який долучається до збору коштів, має право проїхатись з байкером по символічному колу благодійності за маршрутом: площа перед Оперним театром – пр. Свободи – пл. Міцкевича – пр. Свободи – площа перед Оперним театром. Про це повідомляють організатори акції на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: У Львові шукають найкращу громадську екологічну ініціативу. Як долучитися 

Мета акції: Залучити кошти для проведення необхідних оперативних втручань дітям з малозабезпечених сімей та дітям – сиротам. 

З 14:00 до 18:00 посеред площі перед Оперним театром буде розташовано великий намет, в якому буде скринька для внесків. Благодійний внесок стартує від 100 грн. Його можна зробити на місці проведення події.

Опублікувала Олеся Шеремета

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!