Завтра у Львові для проїзду перекриють частину вулиці Пилипа Орлика. Схема

1506 0
Реконструкція вулиці Пилипа Орлика розпочалася у 2020 році. Вартість робіт – 74,8 млн грн.
фото: лмр

фото: лмр

Завтра, 25 травня, відновлюють роботи з реконструкції вул. Пилипа Орлика. Як повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР, з 08.00 вівторка і до 20.00 31 грудня 2021 року обмежать рух транспорту від вул. Віри, Надії, Любові до будинку №2.

Роботи проводить підрядна організація ТзОВ «Онур» на замовлення ЛКП «Львівавтодор».

Читайте також: На вулиці Людкевича у Львові облаштують громадський простір. Візуалізація

«Підрядна організація ТзОВ «Онур» завтра планує розставляти тимчасові знаки і бар’єрні загородження для в’їзду авто на цю ділянку робіт, згідно з тимчасовою схемою організації дорожнього руху, погодженою патрульною поліцією. Після завершення робіт на цій ділянці, розпочнуть наступну», – каже Олексій Хміль, прессекретар ЛКП «Львівавтодор».

Об’їзд дороги відбуватиметься відповідно до затвердженої схеми організації дорожнього руху.

Нагадаємо, реконструкція вулиці Пилипа Орлика розпочалася у 2020 році. Вартість робіт становить 74,8 млн грн. 

За проєктом, який виготовили у ЛКП «Інститут просторового розвитку», вулицю розширять, влаштують паркомісця між деревами, їх має бути близько ста, та велодоріжки. Поблизу дитячої лікарні збудують підпірну стінку. Також замінять мережі та освітлення вулиці. Після ремонту вулиця стане доступною для маломобільних груп населення. Тут встановлять антипаркувальні стовпці та велостійки.

Читайте також: Чи буде місце для паркування біля дитячої лікарні на Пилипа Орлика

Нагадаємо, що проєкт реконструкції вулиці готовий уже кілька років. Спочатку тут планували провести лише капремонт за 18 млн грн, утім вирішили все ж реконструювати вулицю, замінивши мережі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!