Політична реклама

Завтра у Львові для проїзду транспорту відкриють вулицю Коперника

967 0
Завтра, 8 листопада, для проїзду транспорту відкриють вул Коперника. Наразі ж тривають переврізки на перехресті вул Бандери-Чупринки.

Загалом до ремонтів, які місто проводить у співпраці з ЄБРР, залучено понад 300 людей та 70 одиниць техніки, інформує прес-служба Львівської міськради. Про це розповів сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий під час спілкування з журналістами.

«В п’ятницю, як і було анонсовано, відкриють для проїзду вул Коперника. Тривають переврізки на перехресті вул Бандери – Чупринки. Потім будуть бетонувати, класти плити, брукувати. На вул Городоцькій також люди працюють.

Приблизно в день більше 300 працівників є на ділянках вул Коперника, Б. Хмельницького, Замарстинівській, Городоцькій. Більше 70 одиниць техніки. Працюють щодня, весь світловий день», - розповів Андрій Садовий, міський голова Львова.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!