Завтра у Львові для проїзду відкриють вулицю Долішню

2916 0
Після відкриття вулиці, маршрутні автобуси №39 курсуватимуть до вул. Богданівської
фото прес-служби ЛМР

фото прес-служби ЛМР

Завтра, 15 липня, у Львові відкриють для проїзду ще одну ділянку відремонтованої вул. Личаківської і вул. Долішню. Про це повідомляє прес-служба ЛМР із посиланням на заступника міського голови Львова з питань ЖКГ Сергія Бабака.

Читайте також: На Личаківській почали демонтувати острівець безпеки. Фото

«У неділю, 15 липня, зранку буде відкрито для проїзду транспорту вул. Долішню. У другій декаді серпня плануємо повністю відкрити для проїзду вул. Личаківську. А з початку вересня буде відновлено проїзд трамваїв до вул. Пасічної», — повідомив Сергій Бабак.

За словами заступника керівника управління транспорту ЛМР Ігора Собенка, після відкриття вул. Долішньої маршрутні автобуси №39 повернуться до старої схеми руху, яка була до об’їзду, тобто курсуватимуть до вул. Богданівської.

Натомість рух усіх інших маршрутів, які курсують по вул. Личаківській, не зміниться. Лише після повного відкриття для проїзду вул. Личаківської громадський транспорт відновить свій звичний рух.

Читайте також: Вулиці Черемшини та Котика знову стануть односторонніми

Нагадаємо, що капітальний ремонт вулиці Личаківської розпочали 25 березня 2017 року. Через рік на ремонт закрили останню ділянку — від Долішньої до Пасічної. Тендер на виконання робіт виграла компанія «Онур». Орієнтовна вартість — 6 млн євро.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!