Завтра у Львові говоритимуть про нову стратегію розвитку Львова та вплив її на бізнес. Де подивитись

1596 0
Завтра, 29 березня, у Львові відбудеться бізнес-сніданок "Як нова стратегія розвитку Львова впливатиме на зміну капіталізації місцевих компаній", організований юридичною компанією Ейч.Ді.Партнерз.
ілюстрація: Freshwallpapers

ілюстрація: Freshwallpapers

У Львові під час форуму «Креативний прорив» на початку березня презентували напрацювання нової стратегії креативного розвитку міста. За словами директора Інституту міста Олександра Кобзарєва, стратегія передбачатиме партисипативність (залучення різних груп населення) та партнерський підхід до реалізації.

«Прорив буде відбуватись у тому вимірі, де ми його очікуємо. Креативність є в кожній людині. Якщо ми будемо створювати умови, щоб креативних людей ставало більше, ця вся маса буде впливати, щоб місто розвивалось», – зауважує він.

«Ті люди, які зараз прибирають столи в ресторанах, готують обіди в ресторанах, які зараз прибирають ліжка, зробили для прориву туризму, і ті люди, які зараз творять, зробили для прориву ІТ значно більше, ніж консультанти, які радили розвивати ці кластери», – говорить засновник майстерні стратегій «Прорив» Павло Шеремета.

За його словами, в Україні є багато стратегій, але також є проблема з впровадженням хороших ідей. Ми повинні мислити термінами прориву, нам потрібно мислити термінами кінцевого результату.

Вже завтра під час бізнес-сніданку запрошені спікери говоритимуть саме про те, як нова стратегія розвитку Львова впливатиме на зміну капіталізації місцевих компаній. Серед спікерів:

Олег Денис  - EVP Administration у SoftServe

Ярослав Рущишин  - Львівський бізнесмен, громадський діяч

Тарас Юринц  - голова Ради конкурентоспроможності міста Львова

Андрiй Москаленко  - Заступник мiського голови з розвитку у Львiвськiй Мiськiй Радi

Онлайн-трансляцію можна буде переглянути на сайті Твоє місто за посиланням: http://tvoemisto.tv/on-line/ та на Facebook-сторінці Твого міста. Початок - о 10:00.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!