Завтра у Львові лунатимуть сирени

3173 0
9 жовтня в окремих районах Львова увімкнуть сирени. Вдаються до цього із навчальною метою: щоб нагадати людям, як діяти у разі небезпеки. Також задля експерименту наступної середи сигнальні сирени мали б увімкнути і в області. Після цього спеціальна комісія перевірить систему оповіщення в регіоні.
Фото: otipb.at.ua

Фото: otipb.at.ua

«Для того, щоб привернути увагу населення якраз і включають сирени оповіщення. Коли мешканець  почує сирену, він повинен увімкнути радіоприймач або телевізор, прослухати оголошення, де буде пояснено: чи це з навчальною метою, так як ми плануємо, чи це буде якась, не дай Боже, небезпечна ситуація», - розповів начальник обласного департаменту з питань цивільного захисту Олексій Титаренко Львівській хвилі.

Зазначимо, 9 жовтня у Львові проведуть навчальне оповіщення з увімкненням електричних сирен, а 15 жовтня — в області.  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!