У Львові лунатимуть сирени: містян просять зберігати спокій

1835 0
У середу, 21 жовтня, з 14:40 до 15:00 задля перевірки рівня готовності технічного стану територіальної системи централізованого оповіщення департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації проводитиме навчальне оповіщення населення Львова та області за сигналами цивільного захисту. Будуть увімкнені електросирени. Львів’ян просять не панікувати, – інформують у ЛОДА.
фото: saiodessa.gov.ua, rk.kr.ua, dailylviv.com

фото: saiodessa.gov.ua, rk.kr.ua, dailylviv.com

«Звучання електросирен означає сигнал цивільного захисту «Увага всім», – повідомив в.о. директора департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА Сергій Беляєв. – Почувши його негайно увімкніть гучномовці на першому каналі проводового радіомовлення, налаштуйте радіоприймачі в УКХ та ФМ діапазоні на частоту «Першого каналу Українського радіо», «Львівського радіо» та «Українського радіо «Культура», а телеприймачі на 12 канал Львівського телебачення та УТ-1 Національної телерадіокомпанії України і прослухайте подальше повідомлення департаменту з питань цивільного захисту ЛОДА. Детальнішу інформацію про частоти на яких передаються повідомлення цивільного захисту та територію поширення сигналу на райони області можна знайти на Інтернет сайті облдержадміністрації в розділі «Рекомендації для населення з цивільного захисту». 

Повідомлення цивільного захисту передаватимуть упродовж 5 хвилин після подачі звукового сигналу «Увага всім!».  У зв’язку з тим, що мета увімкнення технічних засобів оповіщення навчальна, практичні заходи відпрацьовуватися не будуть. Населення закликають зберігати спокій.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!