Завтра у Львові навчання: увімкнуть сирени

1900 0
У середу, 15 жовтня, з 14:40 до 15:00 у Львові проведуть навчальне оповіщення населення за сигналами цивільного захисту з увімкненням електричних сирен. Оповіщення проводить департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, аби перевірити готовність технічного стану територіальної системи централізованого оповіщення.
Фото: torange.ru

Фото: torange.ru

Звучання електросирен означає сигнал цивільного захисту «УВАГА ВСІМ». Почувши його, слід негайно увімкнути гучномовці на першому каналі проводового радіомовлення, налаштувати радіоприймачі на хвилю Львівського радіо, телеприймачі – канал ТРК «Львів» Львівської обласної державної телерадіокомпанії і слухати подальше повідомлення департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації. 

У зв’язку з тим, що мета увімкнення технічних засобів оповіщення навчальна, практичні заходи відпрацьовуватися не будуть. Тож управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення просить мешканців зберігати спокій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!